Herokuva

Rekisteröinti

‹ Takaisin etusivulle

Rekisteröityminen palvelun käyttäjäksi

Oletko kiinnostunut luonnontuotteiden kaupallisesta keruusta ja kerääjäkortin hankkimisesta? Tai kiinnostaako kerääjien kouluttaminen? Ostatko ja välitätkö luonnontuotteita raaka-ainemarkkinoille vai tarvitsetko luonnontuotteita yrityksesi toiminnassa? Rekisteröidy luonnontuotealan kerääjä- ja toimijarekisteriin niin pääset osaksi ketjuja, joilla metsän antimet saadaan käyttöön!

Voit rekisteröityä palveluun joko yksityishenkilönä tai organisaationa (mm. yritys tai yhdistys).

Palvelun vuosimaksut ovat:

Kerääjät 12 euroa / vuosi
Kouluttajat 24 euroa / vuosi
Luonnontuotteita ostavat keruukeskukset ja yritykset 24 euroa / 1-2 henkilöä työllistävä mikroyritys ( jäsenyysalennus 10 euroa) ja 48 euroa / muut yritykset (jäsenyysalennus 20 euroa).

Ohjeita rekisteröitymiseen: Valitse käyttäjätyyppisi: kerääjä, kouluttaja, raaka-aineita välittävä keruukeskus tai jalostava yritys. Muodosta itsellesi salasana, käyttäjätunnuksena on sähköpostisi. Samalla sähköpostilla voi rekisteröityä vain yhteen käyttäjätyyppiin. Kerääjän tunnukset ovat heti käytettävissä, muut rekisteröitymiset ylläpito vahvistaa ensin.

Dokumentit aiemmin suoritettujen kerääjäkoulutuksien suoritusmerkinnöistä sekä kouluttajapätevyyksistä voi lähettää erikseen sähköpostitse rekisteriin kirjaamista varten sähköpostiin info@aitoluonto.fi tai kuvana puh. 040 5737 568. Kouluttajien pätevyysvaatimuksena on alan ammatti- tai erikoisammattitutkinnon suorittaminen tai vähintään suoritettuna ammattitutkinnosta tutkinnonosa Luonnontuotteiden talteenottaminen.

Rekisteröidy palvelun käyttäjäksi

Käyttäjätyyppi
Etunimi ja sukunimi *
Organisaatio
Sähköpostiosoite *
Katuosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Kunta *
Salasana *
Salasana uudestaan *
Vapaa sana
Syntymävuosi
Olen lukenut Luonnontuotealan kerääjä- ja toimijarekisterin tietosuojaselosteen *
* Pakolliset tiedot

Palvelun toteuttamista on tukenut maa- ja metsätalousministeriö