Herokuva

Rekisteröinti

‹ Takaisin etusivulle

Rekisteröityminen palvelun käyttäjäksi

Oletko kiinnostunut luonnontuotteiden kaupallisesta keruusta ja kerääjäkortin hankkimisesta? Tai kiinnostaako kerääjien kouluttaminen? Ostatko ja välitätkö luonnontuotteita raaka-ainemarkkinoille vai tarvitsetko luonnontuotteita yrityksesi toiminnassa? Rekisteröidy luonnontuotealan kerääjä- ja toimijarekisteriin niin pääset osaksi ketjuja, joilla metsän antimet saadaan käyttöön!

Voit rekisteröityä palveluun joko yksityishenkilönä tai organisaationa (mm. yritys tai yhdistys).

Palvelun vuosimaksut ovat (maksut 1.3.2021 lähtien):

Kerääjät 12 euroa / vuosi
Kouluttajat 48 euroa / vuosi (-50 % vuonna 2021, eli 24 euroa)
Luonnontuotteita ostavat keruukeskukset ja yritykset 48 euroa / 1-2 henkilöä työllistävä mikroyritys ( jäsenyysalennus 10 euroa) ja 96 euroa / muut yritykset (jäsenyysalennus 20 euroa). Maksuista -50 % vuonna 2021!

Ohjeita rekisteröitymiseen: Valitse käyttäjätyyppisi: kerääjä, kouluttaja, raaka-aineita välittävä keruukeskus tai jalostava yritys. Muodosta itsellesi salasana, käyttäjätunnuksena on sähköpostisi. Samalla sähköpostilla voi rekisteröityä vain yhteen käyttäjätyyppiin. Kerääjän tunnukset ovat heti käytettävissä, muut rekisteröitymiset ylläpito vahvistaa ensin.

Dokumentit aiemmin suoritettujen kerääjäkoulutuksien suoritusmerkinnöistä sekä kouluttajapätevyyksistä voi lähettää erikseen sähköpostitse rekisteriin kirjaamista varten sähköpostiin info@aitoluonto.fi tai kuvana puh. 040 5737 568.

Rekisteröidy palvelun käyttäjäksi

Käyttäjätyyppi
Etunimi ja sukunimi *
Organisaatio
Sähköpostiosoite *
Katuosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Kunta *
Salasana *
Salasana uudestaan *
Vapaa sana
Syntymävuosi
Olen lukenut Luonnontuotealan kerääjä- ja toimijarekisterin tietosuojaselosteen *
* Pakolliset tiedot

Palvelun toteuttamista on tukenut maa- ja metsätalousministeriö