Liity kerääjänä uuteen palveluun!

18.05.2020

Voit jo nyt liittyä kerääjärekisteriin ja hankkia uudesta verkkopalvelustamme sähköisen kerääjäkortin, johon kirjataan luonnontuotekohtaiset kurssisuorituksesi. Palveluun voi kirjautua ilman aiempia koulutuksiakin, kurssimerkintöjä ehtii hankkimaan myöhemmin.

Huomaa, että verkkopalvelu on vielä testivaiheessa, joten palaute ja kehittämisehdotukset ovat tervetulleita. Tietosisältöä kuten luonnontuotteiden keruuohjeita vielä kootaan, aineistoa sivuilla on nyt esimerkiksi kuusenkerkän, kihokin ja katajanmarjan osalta. Myös kerääjäkoulutuksia talletetaan palveluun lähiaikoina. Palvelu tullaan piakkoin julkaisemaan osoitteessa keraaja.fi. Vuoden 2020 osalta palvelu on maksuton, järjestelmän ylläpitokustannusten kattamiseksi kerääjille tulee myöhemmin olemaan pieni, noin 12 euron vuosimaksu.

Toimi näin, kerääjä rekisteröityy ja saa tietonsa kerääjärekisteriin seuraavasti:

  1. Täytä etusivun linkistä löytyvä rekisteröintilomake, samalla luot tunnukset palveluun ja hyväksyt tietosuojaselosteen rekisterin toimintoja varten.
  2. Lähetä sähköpostitse tai puhelimella kuva paperisesta kerääjäkortistasi, jos sellaisen olet aiemmin hankkinut. Nämä talletetaan korttiisi palvelun ylläpidon puolesta. Sähköposti info@aitoluonto.fi, puh. 040 5737568
  3. Kirjaudu etusivulta luomillasi tunnuksilla tutustumaan palveluun ja näkemään ensimmäisten joukossa sisällön täydentyminen.

Palvelun toteuttamista on tukenut maa- ja metsätalousministeriö